AMARA Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 CZY KTOŚ WIE JAK WYMIENIĆ PROSZEK-TONER W KARTRIDŻU DO LASERÓWKI??? MAM NADZIEJĘ, ŻE KTOŚ MI ODPOWIE JAK TO ZROBIĆ LUB POWIE GDZIE MOŻNA TEGO SZUKAĆ. PODKREŚLAM, ŻE SAMA CHCĘ GO UZUPEŁNIĆ... Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDZI. AMARA :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 otworzyc, dosypac, zamknac, potrzasnac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Heh, Pmp... Jej chyba chodzi o to, gdzie ten toner jest, gdzie to znajdzie w drukarce. Chyba przejżenie instrukcji do dukarki bardzo by pomogło? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Myśląc logicznie to to co napisałeś jest troche nie halo ;) skoro chce uzupełnic toner w kasecie, i zadaje pytanie jak wymienic to chyba nie gdzie go znalezc ;) a to gdzie mozna tego szukac to moze chodzi jemu/jej/jemo o jakies poradniki w sieci ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Myśląc logicznie dalej, nie można wymienić czegoś, co się skończyło. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 point for you! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMARA Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 GDZIE WY JESTEŚCIE??? CZY MYSLICIE, ŻE JESTEM NIENORMALNA??? NIGDY NIE SYPALIŚCIE PROSZKU DO KARTRIDŻA??? JAK NIE, TO LEPIEJ SIĘ PRZYZNAĆ A NIE WYPISYWAĆ GŁUPOTY. INSTRUKCJĘ DRUKARKI CZYTAŁAM, I NIE CHODZI MI O TO, GDZIE JEST KARTRIDŻ ALE JAK WYMIENIĆ PROSZEK, KTÓRY SIĘ SKOŃCZYŁ, ALE JEST WYMIENIALNY... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Po pierwsze, wyłącz ten CapsLock, czyli przestań krzyczeć. Po drugie, sama popatrz w sieci. Choćby tu: http://www.chip.pl/arts/archiwum/n/article...lear_25994.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...