dbexxi Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam. Mam problem z klawiaturą (imo z klawiatura). Przy starcie systemu (windows 7) nie mogę się wbić do biosu. Wcześniej (tzn. na Xp) jak podłączałem klawiature pc mi się zacinał. Co może być przyczynął? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Klawiatura zapewne na USB. Podłącz zwykłą klawiaturę na PS/2, wejdź do bios i poszukaj opcji "USB Legacy" lub "USB Compatible Mode" i włącz to (ustaw na "Enabled" lub "Auto"). W razie problemów rzuć okiem do instrukcji płyty głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbexxi Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 po podłączeniu zwykłej klawiatury na ps/2 pc się zawiesza, i dopiero potem po resecie pc zaczyna chodzi a klawiatura nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...