diolek Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 wlasnie je sciagam ,ale ztego co czytalem to ma byc duzy wzrost mocy , ktos juz po testach ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 nie zauwazylem zadnego wzrostu wydajnosci w 3dmarku2k1 wynik ten sam co na poprzednich detkach 43.51 :( i na dodatek o 2pkt mniejszy heheheh LOL :) pozdr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 roznica wydajnosci na poziomie bledu pomiarowego nawet po wlaczeniu AA i Aniso. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 wlasnie je sciagam ,ale ztego co czytalem to ma byc duzy wzrost mocy , ktos juz po testach ?? Trza czytac to co napisane drobnym druczkiem "** Performance results based upon GeForce FX 5600 Ultra running UnrealTournament 2003 Antalus flyby" - czyli na Ti 4200 roznicy nie poczujesz jak zauwazyli przedmowcy powyzej. A mam pytanko z innej beczki czy detki 43.45 sa rzeczywiscie optymalizowane pod GF4 (co wyczytalem bodajze na benchmark.pl) i widac wzrost wydajnosci w stosunku do 41.09. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Napisane jest ze te stery maja certyfikat a WNI XP twierdzil, ze jego nie ma!! co jest grane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Certyfikat mają tylko dla FX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Certyfikat mają tylko dla FX :) moze jakies inne wyjasnienia, bo nie wierze, ze maja certyfikat dla jednej karty a dla innej go nie maja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 "44.03 is WHQL Certified for the GeForce FX family of GPUs" http://www.nvidia.com/view.asp?IO=winxp-2k_44.03 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 kurde natych sterach to mi karta 3dmarka 2001 nie chce przejść , co jest do cholery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 U mnie na 44.03 w ut2003 zauwazalny spadek ilosci fps w stosunku do 43.51/43.45. Jakies 5% mniejsze wyniki we flyby i botmatch. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Po zainstalowaniu 44.03 szybciutko wrocilem do 43.51, bo: - stabilnosc u mnie byla gorsze - tak jak ktos napisal - czasem nie przechodzilo 3DMarka nawet na standardowych ustawieniach - jak juz sie udalo, to wynik w 2k1 byl mniej wiecej taki sam, ale w 2k3 juz o 200 punktow mniej :? - naczytalem sie troche "zlego" o tych sterach, ze oszukuja (czyt. znikajacy smok w 3DMarku 2k1) U mnie 43.51 smigaja super i jestem z nich w pelni zadowolony :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 ja zainstalowalem Omegi 43.45 i wiecej innych nie zakladam. wydajnosc ta sama (nie zauwazalny spadek) a obraz lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 No ja mam 43.45 i nie ruszam ich bo sa OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 ja zainstalowalem Omegi 43.45 i wiecej innych nie zakladam. wydajnosc ta sama (nie zauwazalny spadek) a obraz lepszy. a wiesz moze skad je sciagne? :) bo jestem leniwy i nie chce mi sie szukac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 prosze bardzo: http://www.omegacorner.com/ nie zapomnij podzielic sie swoimi wrazeniami :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 prosze bardzo: http://www.omegacorner.com/ nie zapomnij podzielic sie swoimi wrazeniami :wink: ok.... thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...