kqba Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Kupiłem kiedyś kartę jak w temacie. Nigdy nie przyszło mi do głowy sprawdzać jej pojemność. Napisane jest na niej 16gb, więc zakładałem że tyle jest. Ostatnio kartę sformatowałem w czytniku i sprawdziłem pojemność i pokazało 7,81gb. Gdzie mogło wciąć pozostałe 8gb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Chomik zjadł, wklej zrzut z zarządzania dyskami lub innego programu do partycjonowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Może ją na nie ten system plików sformatowałeś co trzeba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloWeb Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Może ją na nie ten system plików sformatowałeś co trzeba? a może pamieć ma 8G jedynie a jakiś "cwaniak" na allegro przeklejał naklejki ... najlepiej jakimś program sprawdzić jej pojemność/model/numer syeryjny i upewnić się ile ma naprawdę ewentualnie ma ukryte pliki w formacie w jakim system windows nie widzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...