deejay999 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Potrzebuję płytkę na Socket A. W oko wpadło mi coś takiego Nie znam firmy, a tym bardziej modelu. Stąd pytanie, czy są jakieś przeciwwskazania do zakupu tej płytki? Jakieś znane problemy? wady? Nie ma problemu ze sterami itd? Może lubi się rozlatywać po pół roku? Wydaje się warta ceny, gdzieś musi być haczyk? :P Płyta docelowo ma działać z xp 2400+, r9550, 2x 512mb, win xp, no-name 400W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forthal Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Z tego co zdążyłem wstukać w wyszukiwarkę na forum, to na socket A chyba lepiej kupić pewnego Abita NF7 niż owy wynalazek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Forthal mało wiesz na temat FIC-a...po co mu NF7 jak nie bedzie krecił ? wiec wydane pieniadze w błoto...( pomysl zanim napiszesz ) Swego czasu FIC miał remarkowane płyty EPOXA ale to widac jest autorska płyta FIC-a.. Zreszta FIC w czasach socket 7 zrobił najlepsza płyte pod te proce.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejay999 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 (edytowane) NF7 "nie chcę" bo wydaje mi się, że te egzemplarze, które teraz są dostępne, to takie, której już sporo przeszły. A łudzę się, że te FIC-y są z małym przebiegiem. Poza tym, za NF7 śpiewają ~100 PLN, to chyba wolę 2x FIC bo faktycznie nie mam zamiaru grzebać przy tym kompie. Edytowane 3 Stycznia 2010 przez deejay999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...