Mar95P Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam. Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na to pytanie więc pisze tu i proszę o odpowiedź. Problem polega na tym, że w każdej grze zwalniają filmiki(te przy uruchamianiu gry i każde inne) oraz menu gier tam gdzie występują jakieś animacje(np Dym w CoD4). To zacinanie jest bardzo irytujące bo gra stoi 2s. i na mały ułamek się odetnie i tak cały czas. Jak już uda mi się uruchomić grę(zacząć rozgrywkę) wszystko jest w porządku, FPSy w normie... Ten sam problem jest oczywiście też z dźwiękiem. Sformatowałem komputer, wgrałem najnowsze stery do karty, proca, MB i świeży bios. Dalej to samo.. Dodam że mam spalone wejście LAN na Mobo, ale to nie powinno nic krzaczyć bo i tak je wyłączyłem w Biosie. Przed Formatem robiło tak tylko w kilku tytułach, teraz wszędzie.. Mój sprzęt może i stary ale zawsze radził sobie z tymi grami Athlon 3200+ @ 2,51Ghz MSI K9NU-Neo Palit9500GT Super+ 2GB GoodRam 667Mhz 500Gb Eco 5400rpm 400Watt Tracer (wiem, wiem, ale tu nie warto wymieniać) Proszę Was o jakąś poradę co by z tym zrobić.. czy to już po prostu zabytek i czas na zmianę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Może chodzi o zainstalowanie kodeków ? bink video, ffdshow itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar95P Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Mam zainstalowany nowy KLite Mega codec Pack , a tam wszystko powinno być. Więc raczej to nie to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 A zanim go zainstalowałeś, to też były zacinki? Zacznij od jego deinstalacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar95P Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Wyłączyłem w Biosie kartę dźwiękową i porty USB. Teraz działa bez problemu ale co z tego... Mam do wymiany Mobo, ale chyba nie warto mi inwestować... W każdym razie Dzięki za odpowiedzi, widzę że Modowie nie śpią :) Pozdrawiam do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...