Skocz do zawartości
Mar95P

Problem! Zacinki Filmików I Menu W Grach.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na to pytanie więc pisze tu i proszę o odpowiedź.

Problem polega na tym, że w każdej grze zwalniają filmiki(te przy uruchamianiu gry i każde inne) oraz menu gier tam gdzie występują jakieś animacje(np Dym w CoD4).

To zacinanie jest bardzo irytujące bo gra stoi 2s. i na mały ułamek się odetnie i tak cały czas. Jak już uda mi się uruchomić grę(zacząć rozgrywkę) wszystko jest w porządku, FPSy w normie... Ten sam problem jest oczywiście też z dźwiękiem.

Sformatowałem komputer, wgrałem najnowsze stery do karty, proca, MB i świeży bios. Dalej to samo..

Dodam że mam spalone wejście LAN na Mobo, ale to nie powinno nic krzaczyć bo i tak je wyłączyłem w Biosie.

Przed Formatem robiło tak tylko w kilku tytułach, teraz wszędzie..

Mój sprzęt może i stary ale zawsze radził sobie z tymi grami

Athlon 3200+ @ 2,51Ghz

MSI K9NU-Neo

Palit9500GT Super+

2GB GoodRam 667Mhz

500Gb Eco 5400rpm

400Watt Tracer (wiem, wiem, ale tu nie warto wymieniać)

Proszę Was o jakąś poradę co by z tym zrobić.. czy to już po prostu zabytek i czas na zmianę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyłączyłem w Biosie kartę dźwiękową i porty USB. Teraz działa bez problemu ale co z tego...

Mam do wymiany Mobo, ale chyba nie warto mi inwestować...

W każdym razie Dzięki za odpowiedzi, widzę że Modowie nie śpią :)

Pozdrawiam do zamknięcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi