daniupierug Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Siema ! mam taki problem ze jeszcze do godziny 15 wszystko miałem ok , a teraz juz nie chodzi głos ;/ nie wiem co się stało sterownik jak by się odinstalował, a potem ja go już usunąłem z panelu i teraz szukam innych po google ściągnąłem już z 20 ich i żaden nie działa ;/ nie wiem gdzie jest problem bardzo proszę o pomoc dodaje raport z everest http://www.przeklej.pl/plik/report-txt-00077bb77 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Nie prościej sprawdzić nazwę i model płyty głównej (np na fakturze, pudełku lub otwierając obudowę), wejść na stronę producenta płyty i pobrać tam najnowsze sterowniki dla tego modelu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniupierug Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 ale o to chodzi ze ja do tego kompa nic nie mam ;P dostałem samą puszkę bez papierów , ale je się na tym wogule , wogule ten komp jest jakiś zrypany jak widać zresztą po logu , tyle co ja dziś niby sterowników pobrałem i dalej nie działa ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Płyta główna to Intel Desktop Board D945GCPE. Sterownik audio > http://downloadcenter.intel.com/Detail_Des...38&lang=eng Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniupierug Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 niestety dalej nie działa ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Tzn co? Nie da się ich zainstalować, czy nie ma dźwięku? Poproszę screen z menedżera urządzeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniupierug Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 zainstalować się da ale nie ma dźwięku ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Teraz trzeba sprawdzić, czy jest dźwięk... Włączasz odtwarzacz, puszczasz mp3 i co się dzieje? Dostajesz komunikat o braku urządzeń do odtwarzania czy muzyka leci (visualizer się rusza), ale muzyki nie słychać? Zakładając drugą opcję, to winne jest zapewne wyciszenie dźwięku gdzieś w opcjach, złe podłączenie głośników lub wykrywanie gniazdek. Na włączonym kompie odłącz głośniki z tyłu i podłącz jeszcze raz. Jak wyskoczy okienko wykrywania podłączonych urządzeń, to wybierz sprzęt który podłączyłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
su8201 Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Witam mam podobny problem z tym sterownikiem, szukam go już 2 tygodnie i nic. Podsumowanie -------------------------------------------------------------------------------- Komputer: System operacyjny Microsoft Windows XP Professional Dodatek service pack systemu operacyjnego Dodatek Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Płyta główna: Typ procesora Intel Pentium III Xeon, 2533 MHz (7 x 362) Nazwa płyty głównej Nieznane Mikroukład płyty głównej Nieznane Pamięć fizyczna 2048 MB Typ BIOS'u Award Modular (04/17/08) Port komunikacyjny Port komunikacyjny (COM1) Port komunikacyjny AnyDATA CDMA USB Serial Device (PID 6501) (COM4) Port komunikacyjny Port drukarki (LPT1) Ekran: Karta wideo NVIDIA GeForce 8600 GT (256 MB) Monitor Monitor Plug and Play [NoDB] (HTALA09265) Multimedia: Karta dźwiękowa Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Wklej CALY raport z Everest na wklej.org lub podobna strone i podaj link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
su8201 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 http://wklej.org/id/281224/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Sterowniki masz na stronie producenta: http://www.gigabyte.pl/products/mb/driver/ga-g31m-s2l.html Zaczynasz od chipsetu, pozniej UAA i dopiero sterowniki do karty dzwiekowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
su8201 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Serdeczne dzięki, dźwięk działa bez zarzutu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 www.devid.info Na przyszłość się przyda. Wklejasz Device ID z menadżera urządzeń i znajduje Ci stery... Ściągasz instalujesz i gitara... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...