zalOst Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Witam, zamierzam wymienić swoją karte graficzną na coś lepszego (mam GF6800GS) ale nie mogę się zdecydować... ograniczeniem jest zasilacz bo tylko 450W (Chieftec), komputer to E8400 DDR3 2GB ASUS Rampage Extreme. Czy polecilibyście coś konkretnego do tego zestawu? od razu zaznaczam że wymiana zasilacza nie wchodzi w grę bo nie starczy kasy :P Myślałem o radziu 4870 ale boje się że zasilacz nie starczy :unsure:... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zasilacz wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Jaką masz rozdzielczość monitora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 generalnie siedzę na 1024x768 bo odświeżanie jest najwyższe (mam monitor CRT) ale nic nie stoi na przeszkodzie ustawić 1280x1024 zależy od upodobania :P no właśnie co do monitora to prawda że jak podepne d-sub przez przejściówke do dvi to strace na jakości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Do tej rozdzielczości wystarczy Ci spokojnie radeon 4850 , chyba że planujesz kupić większy monitor to mozna się pokusić o kupno tego 4870. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...