dru8d Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 witam sprawa jest taka, że próbowalismy z kumplem odblokowac mnożnik na D800, napisy przy starcie sa jakby rozmazane, po ustakieniu mnoznika na 6, przy ustawieniu mnoznika na 8 widac poziome czarne linie przechodzace przez napisy i zwis kompa w obu przypadkach, przy probie usuniecia gratu z mostka L1 i ustawieniu mnoznika na default, jest mniej rozmazanych liter ale komp nadal sie wiesza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 zle polaczone mostki,moze polaczyles niechcacy sasiednie mostki,wytrzyj dokladnie gumka miekka olowek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 wytarte dokładnie gumką, ołówek mięciutki 6B... nie ma sladu grafitu, coś słyszałem że mozna zmyc spirytusem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 sproboj zmyc spirytem ,jak nie pojdzie to znaczy ze proca uszkodziles (jakies spiecie malutkie) wyjmij z socketa,niech se polezy na stole,wiem ze to glupie,ale jak jest jakis maly ladunek gdzies na procu to z czasem powinien sie rozladowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 czy nie pewniejszym sposobem jest farbka przewodząca prąd ? jak się zamaluje (np szpilką) to się nie wytrze i nie rozmaże. bo chcę swojego ustawić na 7.5*133 bo na 8*133 się wysypuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 lakier u mnie swirowal jak byla roznica temp. rzedu +40 do -30C... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 oka, thx berkut, metodę lakieru odrzucam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_23 Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 MAM DURONA 1100 I WSZYSTKIE MOSTKI MAM FABRYCZNIE POŁACZONE! NIE MOGE W ŻADEN SPOSÓB GO PODKRĘCIĆ! CZY JAK PRZERWE CONIE KTÓRE MOSTKI TO BĘDE MIAŁ TAKA MOZLIWOŚC??? PROSZĘ O PODPOWIEDŹ! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 MAM DURONA 1100 I WSZYSTKIE MOSTKI MAM FABRYCZNIE POŁACZONE! NIE MOGE W ŻADEN SPOSÓB GO PODKRĘCIĆ! CZY JAK PRZERWE CONIE KTÓRE MOSTKI TO BĘDE MIAŁ TAKA MOZLIWOŚC??? PROSZĘ O PODPOWIEDŹ! :lol:pojecia nie mam dlaczego wszystkie mostki masz polaczone 8O jak to chodzi wogole i napisz jaka masz plyte glowna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...