MaKaR Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 no własnie copoiwecie o tej yszce warta zakupu czy szajs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 mnie sie zdaje ze niezabardzo zalezy do czego chcesz tego uzywac to cos ma 800dpi i jak wyczytalem w pdf "27MHz, 2Kanale mit 4096 ID code bis zu 2 Metern" minie to za optymistycznie nie brzmi...bedzie miala duze opuznienia ze wzgaledu na technologie radiowa w grach typu Q3 raczej nia niepograsz sobie chyba ze wyznacznikiem bedzie CS to wiesz mam kumpla ktory sobie pyka w ta gre coldresem i wedlug niego myszka jest swietna (oddalem mu ta mysz w prezencie bo mnie starsznie wku.rwiala po sesi w Q3 lezala tylko na biurku i robila za obciaznik do kabla od logitech pilot mouse ;P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 masz na mysli ta mysz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 eh jakas mała ta mysz o ile o te myche chodzi :/ Jak widac ma długosc 3 wtyczek usb, ale szit :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...