MarkPL Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Witam Mam karte PixelView ( dokładny model: PV-BT878P+ REV. 9D) Oryginalny soft napewno nie nadaje sie do nagrywania. Chciałem uzyc BtInstaller ale nie ma tam mojej karty Najlepiej dało sie podpasowac sterownik z PixelView TV Pro ( bo to własciwie ta karta ) ale nie ma wtedy dzwieku ( na tym syfnym oryginlanym sofcie dzwiek jest ) Pomocy... Juz nie mam sił Kombinowałem rozne "karty" wybierac w Btinstaller ale wtedy to nawet obrazu brak Ps Sorki ze dałem podwojnie ten temat ale pasuje chyba tez do kategorii "sterowniki" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Spróbuj programu ShowShifter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 ja zgrywałem wczoraj oryginalnym softem od aver media tv capture 98 w/VCR i było spoko. i głos, i dźwięk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Poszukaj programu "Borg TV", coś mi się przypomina, że była tam Twoja karta chyba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Jeśli do zgrywania to jedynie VirtualDub: http://www.virtualdub.org Działa z każdą kartą TV/VIDEO/VIVO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 ja osobiscie bardzo polecam AVI_IO - program swietnie sie spisuje, jest prosty w konfiguracji i nie gubi klatek :) http://www.nct.ch/multimedia/avi_io/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 ja osobiscie bardzo polecam AVI_IO - program swietnie sie spisuje, jest prosty w konfiguracji i nie gubi klatek :)Szkoda, że jest komercyjny... Darmowy VirtualDub ma podobne możliwości i też nie gubi klatek. Do wydajnego zgrywania polecam kodek Morgan MJPEG v3 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...