smiglo83 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Witam i zwracam się do was z prośbą. Kawałek czasu temu zakupiłem oryginalnego Crysisa, a później Crysisa Warheada. Niedawno naszło mnie na zainstalowanie Crysis Warhead. Niestety moje zapedy w rozwałce bez końca zostały szybko ukrócone przez EA, bo moja licencja na ta grę już wygasła. Zwróciłem się do EA o wznowienie limitu aktywacji. PO 24 godzinach dostałem maila że limit został zwiększony i dostałem od nich narzędzie do deautoryzacji gry. Skorzystałem z niego juz na osinstalowanej grze. Pełen zapału przystapiłem do instalacji gry na nowo i niestety moje zapędy znów firma EA przychamowała. Po włożeniu płyty do napedu autostart ładnie sie pokazuje jednak nie mam mozliwości zainstalowania gry. Może zrzut z ekranu bardziej wyjaśnie o co mi dokładnie chodzi. Gdyby ktoś z was wiedział jak poradzić sobie z tym problemem byłbym wdzięczny, bo ponowna instalacja systemu raczej nie wchodzi w grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Sądząc po tym, że opcja "Graj" jest aktywna, to gra jest zainstalowana lub była zainstalowana i została nieprawidłowo odinstalowana. 1. Oczyść rejestr przy pomocy CCleaner, usuwając przy tym wpisy o grze z "Uninstall". 2. Odpal instalator ręcznie - jeśli nawet nie będzie opcji instalacji, to powinna się pojawić opcja naprawy instalacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...