eQ. Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Witam Od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem nowego sprzętu ( athlon II x2 240/hd5750/2gb ram ) i muszę się zdecydować jaki system na tym postawić. Win 7 niestety odpada, do wyboru mam xp oraz viste. I tu się właśnie pojawia moje pytanie, bo ostatnio w ogóle się nie interesowałem takimi rzeczami Co lepsze? xp sp3? vista? 32 czy 64? Zależy mi głownie na stabilności i niezawodności. Bardzo proszę pomoc bo do jutra musze dokonać wyboru a kompletnie nie wiem co wybrać :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Dlaczego 7 odpada? Mimo wszystko z powyższych wybrałbym Vistę 64 bit, ja byłem zadowolony. Szczególnie po powyłączaniu i odinstalowaniu niepotrzebnych składników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 7 odpada bo się męczę już 2 dzień z instalacją neostrady.. google ani nic innego na świecie nie pomaga.. Już mam dość... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shelerr Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 ja proponuje xp sp3 jestem z niego zadowolony:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 7 odpada bo się męczę już 2 dzień z instalacją neostrady.. google ani nic innego na świecie nie pomaga.. Już mam dość... Zakup normalnego routera byłby w takim razie wskazany. Podwójna korzyść - lepszy sprzęt i lepszy system - za jakieś 100 zł :) Jeżeli jednak nie chcesz wydawać dodatkowych pieniędzy z jakichkolwiek powodów to jak już wcześniej wspomniałem, wybrałbym Vistę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 (edytowane) Nie ma się co poddawać z W7.Wiem coś na ten temat,u brata miałem to samo z modemem 330.Na dniach mają wymienić go w tp,więc może sam podejdź i poproś o wymianę.Xp robi się już przeżytkiem i szkoda wydawać na niego kasy. Jeżeli nie dasz rady z modemem,to Vista 64,tak jak Rikki napisał powyłączać zbędne bajery i całkiem fajny system,mam 2 na laptopach. Ale tak czy siak polecam 7,warto. Edytowane 18 Stycznia 2010 przez grzeg255 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shelerr Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 może i staje się przestarzały ale moim zdaniem jest jednym z najlepszych win jaki kiedykolwiek się ukazał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...