Skocz do zawartości
eQ.

Wybrór Systemu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem nowego sprzętu ( athlon II x2 240/hd5750/2gb ram ) i muszę się zdecydować jaki system na tym postawić.

Win 7 niestety odpada, do wyboru mam xp oraz viste.

I tu się właśnie pojawia moje pytanie, bo ostatnio w ogóle się nie interesowałem takimi rzeczami

Co lepsze?

xp sp3? vista? 32 czy 64?

Zależy mi głownie na stabilności i niezawodności.

Bardzo proszę pomoc bo do jutra musze dokonać wyboru a kompletnie nie wiem co wybrać :<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 odpada bo się męczę już 2 dzień z instalacją neostrady..

google ani nic innego na świecie nie pomaga..

Już mam dość...

Zakup normalnego routera byłby w takim razie wskazany. Podwójna korzyść - lepszy sprzęt i lepszy system - za jakieś 100 zł :)

Jeżeli jednak nie chcesz wydawać dodatkowych pieniędzy z jakichkolwiek powodów to jak już wcześniej wspomniałem, wybrałbym Vistę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma się co poddawać z W7.Wiem coś na ten temat,u brata miałem to samo z modemem 330.Na dniach mają wymienić go w tp,więc może sam podejdź i poproś o wymianę.Xp robi się już przeżytkiem i szkoda wydawać na niego kasy. Jeżeli nie dasz rady z modemem,to Vista 64,tak jak Rikki napisał powyłączać zbędne bajery i całkiem fajny system,mam 2 na laptopach. Ale tak czy siak polecam 7,warto.

Edytowane przez grzeg255

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi