kiszek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 (edytowane) Witam. Najpierw chcialbym zapytac czy da sie zmienic w tym gryzoniu kolor podsietlania? Niebieski troche mnie denerwuje ^^. Ale glownie chodzi i o ustawienia tej myszy do Cs'a. Jak tam mysz ustawic zeby grala sie jak najlepiej? Edytowane 20 Stycznia 2010 przez kiszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shoxeh Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 1. Wymiana diody. 2. Myszka z Ciebie pro nie zrobi, graj tak jak Ci wygodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Witam. Najpierw chcialbym zapytac czy da sie zmienic w tym gryzoniu kolor podsietlania? Niebieski troche mnie denerwuje ^^. Ale glownie chodzi i o ustawienia tej myszy do Cs'a. Jak tam mysz ustawic zeby grala sie jak najlepiej? Ustawiasz max rozdzielczość myszy i dobierasz wygodną czułość dla pulpitu i w setup gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorek Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 (edytowane) podświetlanie można wyłączyć, i chyba istnieje na rynku kolor biały? ustawiasz myszke tak jak ci wygodnie a nie tak jak inny graja. Edytowane 22 Stycznia 2010 przez Jeziorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 ustawiasz myszke tak jak ci wygodnie a nie tak jak inny graja.Jednak precyzja jest większa kiedy dpi w myszy jest wyższe (bez interpolacji) i ustawiona jest niska czułość w grze niż odwrotnie (ustaw skrajne wartości a sam się przekonasz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniapek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Ja mam pytanie nieco z innej beczki, mianowicie mam zamiar kupić Razera DeathAddera, póki co mam tylko laptopa, vista 32 bitowa, czy ta myszka bez problemu będzie działać? Czytałem na jednym forum, że są problemy z tą myszką na viście 64-bitowej, a jak jest z 32? Jeżeli ktoś coś wie to bardzoo prosze o odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...