Lancer Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 (edytowane) Dziś dostałem paczkę m.in z nowym bloczkiem Swiftech Apogee XT. Wszystko było by fajnie, gdyby nie moja suwmiarka, która poinformowała mnie, że podstawa bloku jest co prawda wypolerowana na lusterko, ale jest jajkiem :angry: Miedzy środkiem, a krawędzią bloku jest jakieś 0,4 mm różnicy w pionie :angry: Ponieważ powierzchnia mojego CPU również nie jest płaska, tylko wypukła, nie muszę mówić co to oznacza. Czy tylko ja tak mam? Jakaś nowa moda? Mój obecny GTZ również płaski nie jest, ale spodziewałem się że to jakiś wybryk, a to norma :sad: Jest sens bawienia się z papierem ściernym? Edytowane 23 Stycznia 2010 przez Lancer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 ma tak byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 (edytowane) Że tak zapytam - po co? Dla wklęsłego jądra? Od czasu jak sprawdzam swoje procki, takowego nie spotkałem. Wypukły procek + wypukły blok, raczej niczego dobrego nie wróży. Edytowane 23 Stycznia 2010 przez Lancer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Swif specjalnie się męczy żeby blok był bonwed a tutaj narzekają ;) Większość cepów jest raczej wklęsła więc to nib działa. Nie wiem co doradzić- może mocny docisk bloku dopasuje blok do procka ? Teraz spody są coraz cieńsze i raczej "pracują" przy dokręcaniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastel Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 jak dla mnie dobry kontakt zapewnia jedynie szlif cepa i bloczku + Liquid PRO ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...