Marecky Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 witam, nie wiedziałem gdzie to dać wiec doszedl mi wczoraj nowy piecyk z esc, pochodzil troche, zainstalowalem system, niedlugo potem sterowniki od grafy i sie zaczely problemy (niewiadomo czy od tego, bo nie chodzil zbyt dlugo ze starymi). mianowicie co chwile mam resety kompa lub (czesciej) po prostu zwiechy, kursor sie zatrzymuje i nie da sie nic zrobic klawiatura, mysza, trzeba po prostu resetowac. od czego moze to pochodzic? stoi przy balkonie i jest dosc wysuniety, wiec raczej o chlodzeniu nie ma mowy. konfiguracja: intel core i5-750 msi p55-cd53 gigabyte radeon hd5850 samsung f3 500 gb ocz modxstream 500w pro ocz 4 gb 1333 mhz platinium low-voltage cooler master dominator 690 aha, windows 7 halp mi bo trace nerwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Walnięty zasilacz, źle ustawione pamięci, uszkodzona grafa albo zwalony system. Odsyłam do podstawowych ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 http://forum.purepc.pl/Microsoft-Windows-f...ia-t315051.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...