yotomeczek Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 A co wy na to: http://www.xtremesystems.org/forums/showth...?threadid=13032 A7n8x & 255fsb Nieźle che che Epox'a widziałem max 245MHz ... A tutaj gość skarży się że NF7 ma bios tylko do 250MHz ... vdd @ 2.32 http://www.xtremesystems.org/forums/showth...?threadid=11689 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 A tutaj gość skarży się że NF7 ma bios tylko do 250MHz ... vdd @ 2.32 http://www.xtremesystems.org/forums/showth...?threadid=11689 juz nieaktualne,nowy bios ma do 300MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 a pamieci do tego mala fortune :D - PC500 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 przy dual ddr chyba nie byloby duzych strat w asynchro :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Wczoraj z VDD mod'em na NF7S wycisnolem 245mhz na standartowym chlodzonku ^^ 2.25V ^^ Z tym smiesznym czyms co dal abit chipset mial ok. 60-70C pod mobo ^^ Dzisiaj go pokatuje jakims bardziej adekwatnym chlodzeniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 przy dual ddr chyba nie byloby duzych strat w asynchro :?:tak powinno byc ,w koncu ten dual do czegos by sie przydal oprucz grafy zintegrowanej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Wczoraj z VDD mod'em na NF7S wycisnolem 245mhz na standartowym chlodzonku ^^ 2.25V ^^ Z tym smiesznym czyms co dal abit chipset mial ok. 60-70C pod mobo ^^ Dzisiaj go pokatuje jakims bardziej adekwatnym chlodzeniem2.25:P dobry jestes :P Dzis tak extremalnie pokrece swojego :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Wczoraj z VDD mod'em na NF7S wycisnolem 245mhz na standartowym chlodzonku ^^ 2.25V ^^ Z tym smiesznym czyms co dal abit chipset mial ok. 60-70C pod mobo ^^ Dzisiaj go pokatuje jakims bardziej adekwatnym chlodzeniemZdefinjuj pojecie standardowe chlodzenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 tym smiesznym czyms co dal abit chipset mial ok. 60-70C pod mobo to co abit dal ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Wczoraj z VDD mod'em na NF7S wycisnolem 245mhz na standartowym chlodzonku ^^ 2.25V ^^ Z tym smiesznym czyms co dal abit chipset mial ok. 60-70C pod mobo ^^ Dzisiaj go pokatuje jakims bardziej adekwatnym chlodzeniemMógłbys zapodać jakiś schemat tego moda, to może go sobie zrobie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 8rdafaq.com :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spideroso Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Bosh....bez zadnego moda, na soltku wycisnalem 240 FSB, a Vdd 1,7 V. Napiszcie lepiej ile robicie bez moda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Yo Berkut... ile wykreciles na Beta Biosie max fsb ?? Jestem ciekawy mam tego Abita z tym biosem ale tam jest problem chlodzenia ;( mysle ze w przyszlym miesiacu to sie poprawi. Brak kasy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Bosh....bez zadnego moda, na soltku wycisnalem 240 FSB, a Vdd 1,7 V. Napiszcie lepiej ile robicie bez moda. ciesze sie twoim szczesciem ale ja nie mialem dane dostac tak dobrego chipsetu.... Yo Berkut... ile wykreciles na Beta Biosie max fsb ?? Jestem ciekawy mam tego Abita z tym biosem ale tam jest problem chlodzenia ;( mysle ze w przyszlym miesiacu to sie poprawi. Brak kasy Narazie 245 to max ale jak sklece wc to ci powiem ile pujdzie z chlodniejszym chipsetem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spideroso Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Bosh....bez zadnego moda, na soltku wycisnalem 240 FSB, a Vdd 1,7 V. Napiszcie lepiej ile robicie bez moda. ciesze sie twoim szczesciem ale ja nie mialem dane dostac tak dobrego chipsetu.... Yo Berkut... ile wykreciles na Beta Biosie max fsb ?? Jestem ciekawy mam tego Abita z tym biosem ale tam jest problem chlodzenia ;( mysle ze w przyszlym miesiacu to sie poprawi. Brak kasy Narazie 245 to max ale jak sklece wc to ci powiem ile pujdzie z chlodniejszym chipsetem... Thnx Berkut. Generalnie z tym soltkiem to chyba jednak nie trzeba celowac w chipset, bo kolega Vad3r ma max 236 FSB. Podejrzewam raczej pamieci i procki. Jak tylko zmienilem pamiatki na Twinmosy 400, to wiekszosc klopotow z OC zniknelo jak reka odjal. Polecam potestowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Czy na EPOXi'e 8rda+ z RAMEM 400 MHZ wskazane jest FSB 200? Nie dosc ze synchro to jeszcze szybko? Tylko o ile trzeba podniesc napiecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...