Gość unknown210 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Cześć, szukam jakiegoś fajnego i TANIEGO monitora. Obecnie mam 17 cali LG - LCD z czasem reakcji 12ms. Monitora potrzebuję do neta, filmów, offce'a i grania czyli do wszystkiego. Nie mam dużo kasy - 550zł. Czas reakcji to 5ms albo mniej. Rozmiar - minimum 20 cali. No właśnie - za tą kasę można kupić już monitor jakiego oczekuję chociażby :Gateway E202H lub ACER P201W. Ale jest jedno ale - złącze HDMI. Przerzuciłem się ostatnio z telewizora CRT na Samsunga LED - 46 cali FULL HD, podpiąłem do niego cyfrę + hd i jestem w szoku ;) Zauważyłem, że coraz więcej producentów montuje w swoich kartach graficznych wyjście HDMI - gdybym miał takie złącze także w swoim monitorze to bez żadnych przelotek miałbym piękną jakość obrazu. Mój komp póki co jest stary ale za jakieś 6 miesiecy będę go wymieniał i chcę w nim mieć kartę z wyjściem HDMI. Co o tym sądzicie? Warto ładować się w złącze HDMI i dopłacać zarówno teraz do monitora jak i później do karty sporo kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Warto ładować się w złącze HDMI i dopłacać zarówno teraz do monitora jak i później do karty sporo kasy.Ja tam nic specjalnie nie dopłacałem i przypadkiem znalazłem na śledziu karty złącza: DVI, HDMI i d-sub (to ostatnie to mogli już sobie darować i dać zamiast niego DisplayPort). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...