Włodi Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Mam pewien problem. Otóż gdy przełączam komputer w stan oczekiwania i w momencie przechodzenia w ten stan np. ruszę niechcący myszką to najczęściej (nie zawsze) dzieje się tak, że komp usypia i nagle wstaje, po sekudzie znowu zasypia i wstaje - i tak bez końca. Nie wiem czego to wina, podejrzewam zasilacz, lub mobo. Mój zasilacz to dokładnie Tagan 600W U33ll Super Rock Series. PS. Nie proście mnie o to żebym sprawdził napięcia miernikiem ponieważ nie umiem tego zrobić... mogę jedynie podać napięcia jakie podaje BIOS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 nikt nie wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 A jeśli ruszysz myszką już po uśpieniu, to też tak robi? Generalnie wygląda na problem z systemem, sterownikami. Może po prostu błąd w systemie. Pobierz najnowsze łatki do systemu i sterowniki do urządzeń. Może to rozwiąże problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLaF Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Wejdź w menadżer urządzeń i we właściwościach myszy na zakładce "zarządzanie energią" odchacz "zezwalaj temu urządzeniu..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Problem znikł po zainstalowaniu w7 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 bo inaczej ustawuione zarządzanie jest....problem miałeś z tym że pozwoliłes myszy na wybudzanie komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...