mikaelus Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 http://www.ncix.com/USA/productsearch2.php...&SearchSubmit=1 Zobaczcie dół kategorii Processors... :) Ciekawe kiedy dojadą do Polski...? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 O, a tu 3 fajne mobo ;) http://www.opteronics.com/opteron-motherboard.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Taaaak a cena będzie, że hoho ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 eeeee tam, ja wole antki xp, stare ale dobre :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 ja mam dulala pod "stare" XP@MP i smiga,a to co będzie się działo na opteonach, hmm chyba zaczne kase zbierać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vad3r Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 saygon, napisz jaka jest roznica w wydajnosci np. 3DMArka przy single, a jaka przy dual processors ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 O płytki wygadaja ciekawie ;) Tak serwerowo ;) Nic tylko zbierac pieniadza ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Fajnie 785 $ za procek czemu ale ja bym za to wolał sobie nowego kompa złozyć :D Ciekawe ile to będze u nas kosztowało pewnie coś kolo 4000 zl :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 mogę powedzieć ci ile się jadru [brzydkie określenie na linuksa]a kompiluje -poniżej 5 min. a co do 3dmarka to nie odda toniczego, bo ŻADNA GRA, ani program( z wyjątkiem kodekówi i programów graficznych) tego nie obsługuje,jak zorbie reinstal windy ioczyszcze system to zainstaluje cos i wam pokaże jakie sa wyniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...