Gość Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Yo Mam pytanko czy tnt m64 zadziała pod płytą pcchips m726 :?: jest to płyta pod slot-1 na chipsecie ali alladyn 2 pro czy jakoś tak miałem kiedyś taką i wiem że kontroler agp nie pozwalał na współpracę z rage 128 pro ale za to już z MX200 chodził ok. P.S. Jakie będą najlebsze dętki do m64 jakieś 40'stki, starsze, czy może fachmany??? P.S. 2 Ile byście dali za m64 z 32mb 7ns bez tv-out'u :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 2 kumpel ostatnio sprzedal za 60pln,ostatnio tzn. w grudniu daj max 40pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Jak chodził MX200 to jest to AGPx4 więc powinna działać każda karta (no prawie nie mówię o R9800pro i FX :wink: ), co do ceny to max 50zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Będzie działać. Sam kiedyś miałem taką płyte głowną. Ale tylko na AGP 1x. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolgram Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Ja mam właśnie taka płyta a dokładniej m726 mrt(niezły szajs) i tnt2 M64 i wszystko chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Ja mam właśnie taka płyta a dokładniej m726 mrt(niezły szajs) hehehe a ja miałem m726 i m726mrt i popieram cie w 100% nie ma to jak pożądna markowa płyta np asus lub abit :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 cos sie wam chyba pomylilo chodzic to i moze bedzie to znaczy niekoniecznie bedzie sie to zawieszac ale bedzie chodzic tragicznie wolno jaies 40% normalnej mocy mam ta plyke i wiem co mowie niestety zadna karta ATI niejest w stanie sobie poradzic z ta badziewna plyta jak uruchamia jkiekolwiek 3D to odrazu zwiech stabilnosc win tez jest tragiczna jakies 10% na Ati z Nvidia to jeszcze da sie pracowac pod okanmi ale zapomnij o grze w cokolwiek na tej mobo ..mam updatnietego biosa i chyba juz falshowalem ja milion razy roznymi biosami nic nipomaga plyta jak niechce obslugiwac agpx2 z bezposrednim dojsciem do pamieci tak niechce o dma dla dysku tez mozesz zapomniec jedynie win xp sobie z tym radzi ale system staje sie wtedy makabrycznie niestabilny zwiechy co 1h to standard....jesli ktos rozwiaze ta zagadke tej plyty ma odemnie krate browaru..aha plyta obsluguje agpx2 nie 4 !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 a detonatory chyba jakie najszybsze byly dla tej mobo to 14.xx ale na gf2mx400 dzialem teraz na tych nw bo przynajmniej ogl mi sie niezawiesza tak jak na 14.xx przy 14.xx i starszych niz 27.xx trzba agp ustawic na x1 bo bedzie sie zawieszac w dx niekoniecznie ale w ogl napewno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Najlepsze dentki pod m64 jak dla mnie to nie 40-ski tylko 28.32 ale nie próbujcie tego na Geforsach bo nie ujrzycie T&L na szczeście TNT nie ma T&L :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 plyta ma agpx2, ale trzeba softem zmienic na agpx1 (by w ogole dzialalo), co do sterow to najlepiej jakies stare (dedykowane) Do jakiego proca ci potrzebna ta plyta ? bo na fsb 66-83 pracowala mi 'w miare' ale z p2 na 100 miala juz problemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 btw do plyty sciagnij sterowniki do agp z aliusa.com (czy jakos tam) tak jest faq z tym wlasnie problemem ali vs nv ;) (gf czy wlasnie tnt2, niepamietam) i tam jest rowniez cos o sterach do grafy, ktore brac - poczytaj ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 jeśli chcesz kupić m64 to odradzam. za te same pieniądze można kupić 32 megową pełną rivkę tnt2, tyle że starszą. m64 jwst strasznie okrojona, pełna wersja jest sporo szybsza a nawet dopłata 10zł jest warta. jak ma to być komp do gier to przyjrzyj się GF256 na allegro, są niewiele droższe a duuużo szybsze, ok razy 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...