viper26 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam! Panowie mam problem z płytą (chyba) Otoz wciskam power wentylatorki zaczynaja chodzic dysk tez a na monitorze no-signal (monitor w 100% sprawny) Zmieniałem ramy-nic clear cmos- nic Co radzicie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq2006 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Można by jeszcze sprawdzić kartę graficzną na innym kompie. A jak wyglądają kondensatory na płycie nie spuchnięte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viper26 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 (edytowane) Można by jeszcze sprawdzić kartę graficzną na innym kompie. A jak wyglądają kondensatory na płycie nie spuchnięte? Kondensatory wyglądaja na ok, nie sa spuchniete. Kolega od ktorego mam kompa twierdzi ze przez pol roku komp lezał w piwnicy a przed tym narmalnie chulał. Własnie nie mam jak za bardzo sprawdzic graficznej. Nie wiem czy w tych gigabytach powinna byc jakies pikniecie czy nie...bo u mnie cisza. Procek to AMD Athlon 64 3200+ Grafa to ASUS (EAX550HM512) Edytowane 31 Stycznia 2010 przez viper26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 1. http://forum.purepc.pl/index.php?act=annou...f=70&id=100 2. Zasilacz. 3. Nie ten dział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...