Kas Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Audi A3 1.9 tdi z 2007r miałem okazję jeździć Hatchbackiem i powiem ci szczerze że samochód ma kopa, ale nie takiego co mój Superb 2.0tdi 170km :PNie widze zwiazku z tematem ;> Moze Corolla? Przy odrobinie szczescia mozna znalezc serie E12 z końcowych lat produkcji w granicach 30k. W rodzinie sprawdza sie znakomicie wersja z silnikiem 1.4 d4d. Nie jest to co prawda demon predkosci ale sa w ofercie mocniejsze silniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Zajcewik, ten Superb z kierownicą po złej stronie, którego nie masz gdzie zawieść na przegląd? Swoją drogą ciekawe że 16-latek ma swoje auto w dodatku sprowadzone z UK... wróć może lepiej na forum onetu vide pclab. A co do Toyoty to średnio mi się podoba, no i w gre wchodziłby tylko diesel 2,2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 (edytowane) Już kij w to ile ma lat, w ogóle nie rozumiem po co ten post Audi A3 1.9 tdi z 2007r miałem okazję jeździć Hatchbackiem i powiem ci szczerze że samochód ma kopa, ale nie takiego co mój Superb 2.0tdi 170km :P Po pierwsze nie Twój, po drugie jeszcze nim nie jeździłeś żeby wiedzieć czy ma kopa czy nie (chyba, że na polnych drogach, to rozumiem, że z traktorami możesz się ścigać, zwłaszcza ze swoim pierdylionem Nm :P ). Po trzecie, pomijając dwa wcześniejsze, co ma piernik do wiatraka ? Szukamy samochodu typu Hatchback i priorytetem nie jest przyspieszenie. To tak jakby ktoś w temacie samochodu do 5k zł napisał "Seicento fajne ale i tak nie ma takiego kopa jak moje BMW MPower". :blink: Zastanów się co piszesz. EDIT : Wersja Audi A3 1.9TDI 130KM w ogóle w przyspieszeniu nie odstaje od Waszej Skody. Pewnie kierowca jechał słabszą wersją. Edytowane 9 Lutego 2010 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 (edytowane) Już kij w to ile ma lat, w ogóle nie rozumiem po co ten post co ma piernik do wiatraka ? Szukamy samochodu typu Hatchback i priorytetem nie jest przyspieszenie. To tak jakby ktoś w temacie samochodu do 5k zł napisał "Seicento fajne ale i tak nie ma takiego kopa jak moje BMW MPower". :blink: Zastanów się co piszesz. Jeszcze jedna sprawa - nie chce golfa ani nic, co ma powyżej 10s do setkiWięc chyba trochę ma ten piernik do wietraka A co do auta to zostaje jeszcze corolla ale pewnie nic nie warta bo nikt o niej nie pisał ;) Edytowane 14 Lutego 2010 przez eyah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 Pisał, 3 posty wyżej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 Nie zauważyłem, mój błąd ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...