R4VeN_pl Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Witam Kupiłem wczoraj monitor i generalnie wszystko fajnie, tylko drgają mi okienka (Win XP 32 bit SP3). Problem ustaje jak przełączę monitor na 16 bit, ale wtedy w zasadzie filmów nie da się oglądać, a do tego głównie go kupiłem. Podłączony przez DVI, reszta sprzętu jak w sigu. Jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 A rozdzielczość i odświeżanie jak ustawione? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Auto wciskał?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Rozdziałka i odświeżanie natywne, tj. 1920x1080 i 60Hz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milkman Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 spróbuj na 59Hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Gdzie mam se wpisać te 59 Hz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freddy10 Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Gdzie mam se wpisać te 59 Hz? jeśli w aplikacji od grafy nie można manualnie wpisać to może spróbuj zewnętrznych programów , kiedyś był taki PowerStrip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...