mikla91 Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Witam. Posiadam W7 x64. Dzisiaj chciałem przeinstalować sterowniki z 9.12 na 10.1. Odinstalowałem stare sterowniki, zrobiłem restart, zainstalowałem nowe i przywitał mnie taki komunikat: Odinstalowałem ponownie sterowniki, przeczyściłem system Driver Cleanerem, odinstalowałem Visual + 2005 i 2008 i niestety dalej to samo. Czy ktoś zna rozwiązanie problemu? Nie uśmiecha mi się robienie formatu. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Też mi wyskoczył taki komunikat ale sterowniki działają poprawnie i nie ma żadnych problemów. Porób testy i jak będzie OK to olej sprawę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hefilion Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 mam dokladnie tak samo nie moge zainstalować najnowszych sterowników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...