andythin Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Jak w XP wywalić Messengera?Pomóżcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Otwierasz do edycji plik sysoc.inf z Windowsinf kasujesz wszystkie wyrazy HIDE i b edzieszmógł go odinstalować z dodaj/usuń programy >>>dodaj usuń składniki Windows Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 jest taki programik xp antispy i za jego pomoca tez go mozna wywalic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Jest łatwiejsza metoda dajesz start/uruchom... i piszesz : RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%INFmsmsgs.inf,BLC.Remove i juz niemasz tego dziadowstwa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Ja po prostu wywalilem autostaret tego programu i po klopocie. Nie laduje mi sie przy starcie czytaj nie ma go wcale:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastuk Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 tweak xp tym programem wywalisz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 a po co dodatkowe programy jesli mozna tak jak pisze |/|ASO|| albo jak ktos chce myszka to panel sterowania->narzedzia administracyjne->uslugi->usluga poslaniec->wylacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 dotyczy wersji prof starturuchomgpedit.msc konfiguracja kompaskładniki administracyjneskładniki systemu windowswindows messenger. W prawym oknie ustawiasz opcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Ja po prostu wywalilem autostaret tego programu i po klopocie. Nie laduje mi sie przy starcie czytaj nie ma go wcale:) mylisz sie, wciąż jest na dysku :D i zajmuje miejsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 ja wywalilem z program files i mam spokoj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...