BuLLii Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Witam, Mam problem z moimi pamiatkami 2gb goodram 667 jedna kosc plyta glowna to 775twin-hdtv rev1.0 w opisie producetna jest napisane ze plyta obsluguje pamiatki maks 667 no i wlasnie w tym problem ze czy ustawie taktowanie na auto czy wybiore manualnie ze sa to pamieci 667 to i tak program cpu-z wyswietla mi ze taktowanie pamieci to 200mhz??? z tego co ustawiam w biosie powinny miec 333mhz zreszta screeny zalaczam ponizej. Pomocy co mam zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 1. Screenów nie załączyłeś. 2. A przy wychodzeniu z bios zapisujesz ustawienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuLLii Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 juz sobie poradzilem nie zauwazylem wlaczonej funkcji FLEXIBILITY OPTION Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...