Dijkstra Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Jak w temacie. Do otwierania *.cab ale nie windowsowych, tylko Install Shield normalnie służy chyba I6COMP- najprościej, tylko problem, że Install Shield jest już w wersji 7.0, a I7COMP jeszce nie widać. Potrzebuje odpakować, podmienić pliki i spakować (modląc sie, żeby setup nie sprawdzał CRC checksum :D )- tylko CZYM? Pozdrowionka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Sprobuj WinRarem 3.20 jakos ostatnio wyszedl to moze bedzie dzialac. Do sciagniecia tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Ktoś chyba nie czyta, co napisałem. Nie chodzi mi o "cab" microsoft cabinet, tylko cab install shielda, a tego RAR ani inny typowy packetr nie otwiera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Nie wiem czy jest to mozliwe. Interesowalem sie tym kiedys ale jak byl IS 5 i 6 to te programy do rozpakowywania cabinetow nigdy nie dzialaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...