Rico 71 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Zakupiłem karte Sapphire Radeon 9500 128 MB i chcialbym ją przerobić tak aby uzyskac parametry Radeona 9700 jak to zrobić.Ewentualnie osoby umiejące takie rzeczy i mieszkające w Częstochowie proszę o kontakt i pomoc.Oczywiście za wynagrodzeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Dżizas, jak ja żałuję w takich chwilach, że nie jestem moderatorem :- O tym zagadnieniu rozpisywano się tak szeroko, jak o mało którym na forum. Pasjonująca kwestia, ale ileż można ??? :evil: :evil: :evil: Szukaj, Szukaj, Szukaj !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Najprosciej sprzedaj to co masz, doloz kilkaset zl. i do sklepu po R9700 :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daleth Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 2 posty = 2 nowe tematy - nie tedy droga !!!!!!!!!!!!!!!!! 1 - szukaj !!!!!!!!!!!!! 2 - zakladaj nowy temat (jak ofcoz nic nie znajdziesz na interesujacy ciebie temat) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 @Rico 71 ; Trzeba byc slepym , gluchym i leniwym zeby nie znalezc tego w sieci , google az peka w szfach z ilosci linkow na temat przerobki 9500.tak wiec szukaj i sie nie kompromituj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...