Slayer777 Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 (edytowane) Witam Kompletnie sie nie znam na zasilaczach i nie wiem czy dokonalem dobrego zakupu. To znaczy kupilem karte radeon hd4850 512mb ddr3 i mam pytanie do ludzi ktorzy znaja sie na sprawie czy zasilacz Chieftec model CTP-400-12G wytrzyma obciazenie karty w takim zestawie: CPU: Alhlon x2 240 2.8ghz Ram: 2gb Patriot 800 Motherboard: Asus M3N78-VM HDD: 500gb Segate Prosze o odpowiedz gdyz czytam ze Chieftec to dobra marka ale nie jestem pewien czy wytrzyma obciazenie mojego zestawu, jesli tak to dobrze, a jesli nie prosze o model zasilacza ktory bedzie optymalnie dobry dla mojego zestawu. Na prawde duzo czytalem ale jakos nie trafilem na polaczenie tej karty i tego zasilacza. Z gory dziekuje za odpowiedz Slayer777 Edytowane 1 Marca 2010 przez Slayer777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Tak poradzi sobie , nie jest to co prawda cud techniki ale wystarcza do tej grafy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer777 Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 nie bedzie zamulac kompa ?? I czy w grach nie bedzie odczuwalna mala moc zasilacza ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 nie, nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer777 Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 wielkie dzieki za odpowiedz... ciekawe tylko czy gry beda szalec na max detalach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Zalezy jakie gry, demon szybkosci to nie jest. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer777 Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 moj kumpel ma gorszy zestaw i gra na maksie ale chcialem zapytac eksperta, ale widze ze umiecie pocieszyc czlowieka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 wielkie dzieki za odpowiedz... ciekawe tylko czy gry beda szalec na max detalach... Zalezy jakie gry, demon szybkosci to nie jest. :P moj kumpel ma gorszy zestaw i gra na maksie ale chcialem zapytac eksperta, ale widze ze umiecie pocieszyc czlowieka :D Jakie pytanie taka odpowiedź. Wszystko zależy od tego jakiej rozdzielczości chcesz grać. Jeśli 1280x1024 lub niższa to porządzisz jeszcze na tej karcie. Ma to być full hd to będzie cieżko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer777 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 nie nom mam slaby monitor 17'' lcd takze mysle ze bedzie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...