Adison12692 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) Witam Ostatnio mój komputer ostatnio się spowolnił, wiem to bo gra mi się zacina a kiedyś mi się nie zacinała. Odinstalowałem trochę programów (i wykasowałem ich rejestry RegCleanerem ), ściągnąłem mały programik ATF-Cleaner(waży 50kb) który służy do usuwania "śmieci". Mam 2 konta, jest możliwość że może właściciel drugiego konta będzie się ze mną dzielił jednym kontem... Jednak nie wiem czy te konta spowalniają komputer... Nie wiem czy w tym działaniu jest jakiś sens. Na tym komputerze jest zainstalowany Windows XP Professional Edytowane 2 Marca 2010 przez Adison12692 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 1. Sterowniki najnowsze? 2. Może masz wirusy? 3. Jaka wersja Service Pack w systemie? 4. Odinstaluj kontrolery dysków i uruchom ponownie kompa. 5. Sprawdź dysk przy pomocy HD Tune. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 6. Jaka to gra? 7. Co to za komp? 8. Defragmentacja zrobiona? 9. Sprawdz gre na drugim kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...