gacus24 Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Witam wszystkich :) W związku z tym że potrzebuję dużego vana poważnie myślę o kupnie tego właśnie pojazdu. Może ktoś z Was posiada to auto i mógłby się o nim jako tako wypowiedzieć? Chodzi mi głównie o to czy nie jest ono awaryjne? Jak jest z kosztami rutynowych serwisów? I najważniejsze :) Czy można czuć, czy czujecie się w nim bezpiecznie wiedząc jak tragiczny wynik uzyskał w crash teście Euroncap? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 widać że pracę domową już odrobiłes. wg zestawień najbardziej awaryjny samochód na świecie. duży wygodny i tandetny. thats all. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacus24 Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 (edytowane) Oj jakoś mi szybko chęć na jego kupno zaczęła przechodzić po tym co napisałeś :) Mógłbyś podać jakiegoś linka do takiego zestawienia? Edytowane 5 Marca 2010 przez gacus24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Najlepsi (i najgorsi) w rankingu niezawodności TUV 2008 - (Mazda) - SAMAR tak na szybko :] no, widzę nie ostatni, równo z laguną, ratuj się kto może! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacus24 Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Dzięki :) Jakoś takoś szybko przeszła mi ochota na kupno tego pojazdu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Sąsiad ma takiego od roku. Sprowadzany z usa 3.8 4x4. Nie wiem jak z awaryjnością - nie skarży się, cały czas jeździ. W każdym razie auto robi robi wrażenie. No i wyrywa ze startu zatrzymanego ;) On niby twierdzi, że te z usa są lepsze, chociaż google mówi, ze pod każdym względem delikatniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacus24 Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Tyle tylko że 3.8l i 4x4 ma się zapewne nijak do 2.5 CRD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 (edytowane) Znajomi rodziców mieli starego voyagera (tego w miarę ładnego, ale nie wiem jaki silnik) i byli bardzo zadowoleni. I to na tyle, że kupili nowy model (już kanciaty IMO brzydszy) i wciąż są happy. Auto śmiga, wozi familię i nikt nie narzeka. Rodzice mojego kumpla, jak jeszcze mieszkali w Danii też mieli voyagera, i kumpel mówi, że tak wygodnego auta jeszcze w życiu nie spotkał (a teraz jeździ BMW X5) a jak powiedziałem, że słyszałem o statystykach, które mówią, że to jedno z najbardziej awaryjnych aut na ziemi, to nie dowierzał i powiedział, że swojego cenili właśnie za niezawodność. ;-) Także różnie jest. Jak kupisz zadbanego, to powinno być ok. Nie ma co auta skreślać jak Ci sie podoba. Edytowane 9 Marca 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...