Belor Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Witam, mam problem z komputerem. Po włączeniu komputera i monitora wyskakuje mi czarny ekran i napis no imput signal, wiem, że oznacza to, że komputer nie jest podpięty do monitora. Rano jeszcze wszystko działalo, w miedzy czasie komputer nie był włączany. Komputer nie wydaje żadnego sygnału dźwiekowego, który mógłby znaczyć, że coś jest zepsute. Watrak na karcie śmiga. Monitor podpiety do innego PC działa. Co zrobić? Karta ATI Radeon HD 3850 o taka: http://pcarena.pl/uploads/images/tn/Gigabyte_Radeon_HD_3850.jpg płyta główna MSI K9N Neo V3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 1. Napisałeś w złym dziale - temat przeniosłem. 2. Nie przeczytałeś przyklejonych tematów - np tego tutaj oraz tego. 3. Walnięta płyta lub zasilacz. Jak by nie to, że nie podałeś zasilacza, to stawiał bym 100% na płytę - a tak to stawiam 99%. Takie tam małe uprzedzenie do płyt MSI. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...