razomet Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 A więc tak nie mogę wysłać do nikogo sms zawsze wyskakuje mi taki błąd invalid phone or massage centrenumber.Check number. to znaczy nieprawidłowy numer telefonu lub numer centrali sprawdź numer . Liczę na waszą pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 Centrum SMS – Wikipedia, wolna encyklopedia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razomet Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 Miałem prawidłowy numer wpisany lecz dla upewnienia wpisałem go jeszcze raz ale to nic nie daje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 Zrób kopię (np na dysku twardym kompa lub na karcie pamięci) swoich danych z telefonu (nie zapomnij o numerach telefonów!) i wykonaj reset telefonu. Opis znajdziesz w Sieci. Ewentualnie zgłoś się do operatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...