Slayer Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Ktoś ma jakieś info? Już dawno Barton miał kosztować poniżej 500 zł a tu nic- dalej powyżej 600 :? Oj.....jak tak dalej pójdzie, chyba zmuszaony będę kupić jakiegoś XP-ka. I tutaj pytanie do was- gdzie znajdę bazę wyników podkręcania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Po co zalozyles dwa topici w sumie na ten sam temat ?? :x www.overclockers.com Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Co do bazy to dexter juz podał. A co duronów to będą to hmmm Bartony z obcięta połową pamięci cache, więc praktycznie Athlon XP, jeżeli czekasz na te "nowe durony" to kup AXP, a jeżeli nie to myślę że z początkiem wakacji ceny spadną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Co do bazy to dexter juz podał. A co duronów to będą to hmmm Bartony z obcięta połową pamięci cache, więc praktycznie Athlon XP, jeżeli czekasz na te "nowe durony" to kup AXP, a jeżeli nie to myślę że z początkiem wakacji ceny spadną.nie zwij tych durni bartonami tylko yyyy .. poszukajcie se roadmapu amd - ale to beda zwykle xp, a role xp przejma/przejely barony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Co do bazy to dexter juz podał. A co duronów to będą to hmmm Bartony z obcięta połową pamięci cache, więc praktycznie Athlon XP, jeżeli czekasz na te "nowe durony" to kup AXP, a jeżeli nie to myślę że z początkiem wakacji ceny spadną.nie zwij tych durni bartonami tylko yyyy .. poszukajcie se roadmapu amd - ale to beda zwykle xp, a role xp przejma/przejely baronycholerka,to znowu mam Durona :wink: ale nie szkodzi - zaplacilem za niego mniej niz za poprzedniego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Co do bazy to dexter juz podał. A co duronów to będą to hmmm Bartony z obcięta połową pamięci cache, więc praktycznie Athlon XP, jeżeli czekasz na te "nowe durony" to kup AXP, a jeżeli nie to myślę że z początkiem wakacji ceny spadną.nie zwij tych durni bartonami tylko yyyy .. poszukajcie se roadmapu amd - ale to beda zwykle xp, a role xp przejma/przejely barony Przecież powiedziałem że to będą praktycznie Athlony XP. Aaa roadmap to swoją drogą ... Czytasz w ogóle czyjeś posty ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cidzej Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Po co zalozyles dwa topici w sumie na ten sam temat ?? co wys ei tak rpzypieprzacie o te topici ?? martwicie sie, ze miejsca na serwerze zabraknie czy co ??? a w jednym temacie bylo pytanie o chipset, a w tym jest o procka wiec to nei diokladnie to samo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Hell yeaaa :D Bartony spadły na mordę :D 440 zł za proca Hell YEAAA!!! Byle zaliczyć sesję i sprzecik kupuję wyczesany :D PS- topic założony 5 dni temu- hehe- kupił ktoś proca wtedy i stracił już 200 zł :lol: Kurna....to się nazywa spadek wartości 8O :lol: Update- w Simmtechu wkońcu się pojawiły- 438 zł za OEM :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Hell yeaaa :D Bartony spadły na mordę :D 440 zł za proca Hell YEAAA!!! Byle zaliczyć sesję i sprzecik kupuję wyczesany :D PS- topic założony 5 dni temu- hehe- kupił ktoś proca wtedy i stracił już 200 zł :lol: Kurna....to się nazywa spadek wartości 8O :lol: Update- w Simmtechu wkońcu się pojawiły- 438 zł za OEM :P nie spadek wartosci tylko spadek ceny :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Co do ... wakacji ceny spadną.nie zwij ... baronycholerka,to znowu mam Durona :wink: ale nie szkodzi - zaplacilem za niego mniej niz za poprzedniego :D No i jak się kręci :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...