Skocz do zawartości
Slayer

AMD- gdzie nowe Durony, kiedy obniżki cen Barton-ów?

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś ma jakieś info? Już dawno Barton miał kosztować poniżej 500 zł a tu nic- dalej powyżej 600 :?

Oj.....jak tak dalej pójdzie, chyba zmuszaony będę kupić jakiegoś XP-ka. I tutaj pytanie do was- gdzie znajdę bazę wyników podkręcania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do bazy to dexter juz podał. A co duronów to będą to hmmm Bartony z obcięta połową pamięci cache, więc praktycznie Athlon XP, jeżeli czekasz na te "nowe durony" to kup AXP, a jeżeli nie to myślę że z początkiem wakacji ceny spadną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do bazy to dexter juz podał. A co duronów to będą to hmmm Bartony z obcięta połową pamięci cache, więc praktycznie Athlon XP, jeżeli czekasz na te "nowe durony" to kup AXP, a jeżeli nie to myślę że z początkiem wakacji ceny spadną.

nie zwij tych durni bartonami tylko yyyy .. poszukajcie se roadmapu amd - ale to beda zwykle xp, a role xp przejma/przejely barony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie zwij tych durni bartonami tylko yyyy .. poszukajcie se roadmapu amd - ale to beda zwykle xp, a role xp przejma/przejely barony
cholerka,to znowu mam Durona :wink:

ale nie szkodzi - zaplacilem za niego mniej niz za poprzedniego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież powiedziałem że to będą praktycznie Athlony XP. Aaa roadmap to swoją drogą ... Czytasz w ogóle czyjeś posty ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co zalozyles dwa topici w sumie na ten sam temat ??

co wys ei tak rpzypieprzacie o te topici ?? martwicie sie, ze miejsca na serwerze zabraknie czy co ??? a w jednym temacie bylo pytanie o chipset, a w tym jest o procka wiec to nei diokladnie to samo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hell yeaaa :D Bartony spadły na mordę :D 440 zł za proca Hell YEAAA!!! Byle zaliczyć sesję i sprzecik kupuję wyczesany :D

PS- topic założony 5 dni temu- hehe- kupił ktoś proca wtedy i stracił już 200 zł :lol: Kurna....to się nazywa spadek wartości 8O :lol:

Update- w Simmtechu wkońcu się pojawiły- 438 zł za OEM :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hell yeaaa :D Bartony spadły na mordę :D 440 zł za proca Hell YEAAA!!! Byle zaliczyć sesję i sprzecik kupuję wyczesany :D

PS- topic założony 5 dni temu- hehe- kupił ktoś proca wtedy i stracił już 200 zł  :lol:  Kurna....to się nazywa spadek wartości  8O  :lol:

Update- w Simmtechu wkońcu się pojawiły- 438 zł za OEM :P

nie spadek wartosci tylko spadek ceny :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do ... wakacji ceny spadną.

nie zwij ... barony
cholerka,to znowu mam Durona :wink:

ale nie szkodzi - zaplacilem za niego mniej niz za poprzedniego :D

No i jak się kręci :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...