bloodmanpl Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Witam, Planuję kupić netbooka (najprawdopodobniej Samsung N130 lub N150) i tak się zastanawiam: jak się sprawuje Windows 7 Starter na netbookach ? Wiem, że nie można zmienić tapety na przykład ... Bardzo dużo takich funkcji systemowych zostało wyciętych ? Tych bardziej fachowych - dostosowywanie ustawień całego systemu, wydajności itp. I jak to jest przy 1GB ramu, obawiam się że muli ... Bardzo proszę o wszelkie porady, jutro zakup :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Powinien sobie radzić na 1GB z racji tego, że jest okrojony. Informacje o edycji 'Strarter' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodmanpl Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Hm ... Nie wiem ... W sumie to poza brakiem możliwości zmiany tapety działa elegancko. Podobno lepiej niż XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Noteo Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Działa bardzo dobrze,z tym że zalecałbym go raczej dla urządzeń z pamiecią 2GB. Przy 1 może nie tyle muli,co spowalnia przy zapchanym dysku. Wiem to z własnego doświadczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...