wreq Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 (edytowane) Poszukuję pamięci DDR2 2x2GB, które zastąpią obecne A-Daty. Byłoby "miło", gdyby udało się osiągnąć na nich stabilne 1080MHz (timingi to sprawa drugorzędna)... Czy ktoś może polecić takowe pamięci ? Max jaki mogę wydać to 360zł... Edytowane 25 Marca 2010 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokusmok Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Poszukuję pamięci DDR2 2x2GB, które zastąpią obecne A-Daty. Byłoby "miło", gdyby udało się osiągnąć na nich stabilne 1080MHz (timingi to sprawa drugorzędna)... Czy ktoś może polecić takowe pamięci ? Max jaki mogę wydać to 360zł... goodram pro 1066 mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 (edytowane) Jeszcze jedno pytanie: Brać gotowy komplet -> agito czy dwie pojedyncze kostki -> esc i liczyć na poprawną pracę w dualu ? Zawsze to 30zł różnicy ;) Akurat w ESC mają duale (chociaż na stronie nie podają), więc pytanie nieaktualne... Edytowane 26 Marca 2010 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Obecny procek z podpisu, zaczął niestety sypać błędami na standardowych ustawieniach, więc pora rozejrzeć się za czymś nowym... Budżet do 400zł - niestety do x4 955 BE dołożyć nie mogę... Więc pozostaje albo - x4 620 (i szansa na L3), albo x2 555 BE i ewentualna opcja na x4 - Co wybrać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adonim85 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ja polece jednak X2 620. 4 rdzenie to 4, w takiej karcie sie przydadzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...