DziubekR1 Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 (edytowane) Zrobilem sobie wczoraj Bitumboxa, juz chce dysk wyciagac i wrzucic do skrzynki, ale cos mnie tknelo zeby sprawdzic go jakims programem. No i stalo sie... Rozumiem, ze od tej chwili juz nie moge miec spokojnego snu ? Jakis czas temu zaczelo sie cos dziac z "Curent Pending Sector Count". Kiedys bylo 7 i tak przed dlugi czas, pozniej 10, jakis miesiac temu chyba 11. Ale reszta parametrow byla zawsze idealna, az do wczorajszego sprawdzenia. Co z tym fantem zrobic ? Gwara jest, ale ja pier... sie rypac ze zgrywaniem wszystkeigo... Chcialem sprawdzic jeszcze dysk programem MHDD, o ktorym jest wyzej temat, ale czemu ten programik nie widzi mojego dysku ? Dysk to Samsung F1 320GB, od nowosci wisi na gumkach od gaci ;) EDIT: Na dodatek wartosci te caly czas rosna... ten pierwszy Raw Read Error od wczoraj wzrosl do 7639, Current Pending wzrosl do 35, ale odziwo Soft Read Error spadlo z 17 do 15. Edytowane 29 Marca 2010 przez DziubekR1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Jest temat o SMART 2 linijki wyżej - do niego wrzucaj wykresy i logi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...