michalak Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Po długich rozmyślaniach kupiłem Creative DAP Jukebox(mp3 player) ponieważ zbliżają sie wakacje i nie będe siedział w warszawie. P.S. GEFORCA4 i tak kupie ale po wakacjach jak stanieje bo nie chce wywalać narazie 1600 na Gainwarda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 To fajnie, tez chcialbym miec mp3 playera :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Nie masz na co kasy wydawać jeśli sie nie myle to ten odtwarzacz MP3 to kosztuje około 1500. Trzeba było kupić Napa albo RIO i coś dla mnie np. 512M DDR Samsunga i dwie osoby byłyby zadowolone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zrobic sobie ze starego proca i całego kompa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Cytat Po długich rozmyślaniach kupiłem Creative DAP Jukebox(mp3 player) ponieważ zbliżają sie wakacje i nie będe siedział w warszawie. P.S. GEFORCA4 i tak kupie ale po wakacjach jak stanieje bo nie chce wywalać narazie 1600 na Gainwarda Tez bym sie skusil gdyby nie to ze ma USB 1.1 A to oznacza ze transfer jest powoooooolny. A tak by mogl jeszcze robic za przenosny dysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 ..fajnie ile dales za to cudo i jak sie spisuje bo moze bym sie skusil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...