bloodmanpl Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Witam serdecznie, Mam taki problem: 1) Stworzyłem stronę www opartą na Joomla! i wrzuciłem ją na webd.pl 2) kupiłem sobie domenę (z serwisu nazwa.pl) 3) chciałbym połączyć domenę ze stroną i tak: obecnie mam adres login.webd.pl/katalog1/katalog2/index.php. Chciałbym, aby adres był mojadomena.pl/dzialmenu .... Przeczytałem dziesiątki tematów o parkowaniu i podpinaniu domen i zgłupłem bardziej niż przed ... Czym się różnią obie czynności i która będzie bardziej sensowna dla mnie ? Jak zrobić, aby domena, podpięta pod dnsy WEBD.PL działała ? Proszę o dokładne wskazówki .. Pozdrawiam serdecznie, bloodman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodmanpl Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Domena podpięta, wykrywa serwis ... ALE ... A jak zrobić przyjazne urle ? Żeby adres miał formę www.mojserwis.pl/onas itp itd .. a nie login.webd.pl/wsa/wwads ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Odpowiedź masz w dokumentacji Joomli. Zarówno opcja włączenia, jak i podpowiedzi są w panelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...