kikus Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Help! Na płytach głównych ZUPEŁNIE sie nieznam! Potrzebuje dobrej płyty ASUS'a dla durona. Musi byc z LAN'em. Słyszałem o jakiejś A7V8X-x czy jakos tak ze jest niezła ale cena 322 zł nieświadczy o tym zabardzo! Niewieze ze taka tania moze byc taka dobra! Ptrzebuje jakiej plyty max do 400 zł! czy ta X-X jest dobra? Jak tak to moze wytlumaczy mi ktos dlaczego jest taka tania! Z gory THX! Kikusek pozdrawia was :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Kumpel ma taką płytkę... Nic specjalnego :? Za 416zł znalazłem coś takiego > http://www.tedsoft.pl/cennik.php?cennik=op...8&cennikb=grupa , ale to już jest porządna płytka na nForce2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Bo to jest płyta na "przestarzałym" już chipsecie KT400, więc dlatego jest taka tania. A jest to płyta z lepszych na tym chipsecie. Zobacz jeszcze Epoxa 8K9AI za 345zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 a ten EPOX dlaczego taki tani...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 a ten EPOX dlaczego taki tani...?Bo też jest na KT400, a tak swoją drogą przeszkadza ci że coś nie jest drogie? (bo wcale nie jest to dowód na to że jest to złe). Jak tak bardzo chcesz wydać kasiorę to kup ASUSA A7N8X DELUXE za ~600zł lub CHAINTECH ZENITH 7NJS za ~740zł (obie na NF2), a jak jeszcze za tanio to może coś na Granit Bay (~1000zł) i P4 3GhzHT :roll: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 jesli kt400 to tylko kd7 mistrz o/c ale pomyslalbym nad epoxem 8rda za 410 pln (tylko on nie ma lanu :?) albo soltekiem 75frn-l tez cos kolo 400 pln te dwie ostatnie sa juz na nf2 :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 a ten EPOX dlaczego taki tani...?Bo też jest na KT400, a tak swoją drogą przeszkadza ci że coś nie jest drogie? (bo wcale nie jest to dowód na to że jest to złe). Jak tak bardzo chcesz wydać kasiorę to kupASUSA A7N8X DELUXE za ~600zł lub CHAINTECH ZENITH 7NJS za ~740zł (obie na NF2), a jak jeszcze za tanio to może coś na Granit Bay (~1000zł) i P4 3GhzHT :roll: . ktore wcale nie sa najlepsze zreszta :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 a ten EPOX dlaczego taki tani...?Bo też jest na KT400, a tak swoją drogą przeszkadza ci że coś nie jest drogie? (bo wcale nie jest to dowód na to że jest to złe). Jak tak bardzo chcesz wydać kasiorę to kupASUSA A7N8X DELUXE za ~600zł lub CHAINTECH ZENITH 7NJS za ~740zł (obie na NF2), a jak jeszcze za tanio to może coś na Granit Bay (~1000zł) i P4 3GhzHT :roll: . ktore wcale nie sa najlepsze zreszta :lol: W to nie wnikam, wybrałem najdroższe z cennika :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Abit KD7 400pln ,ma dzwiek 6 kanalow ,LAN i 4 dimm Asus a7v8x sie chowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 wez epoxa 8k9al ma duze mozliwosc o/c, stabilna jest ma lan i muze,plyta w szybkosci nie ustepuje kd7.......mi nie sprawia zadnych problemow,od kupna komp chodzi sporo i nic sie nie dzieje, chipset sie nie przegrzewa, ogolnie jest super jak za ta cene........no ale wybor nalzy do ciebie ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Luuuudzie! Właśnie mi chodzi żeby była w miare tania! a sugeruje sie tez ceną ponieważ ostatnia płyte główną wybrałem bo kosztowała okolo 250 (najtańsza) i co dostałem...gowno !!! Wiec niegadaj ze niezalezy mi na kasie bo mi bardzo zalezy!ale skoro mam kupowac to wole dac o te 100 zł wiecej i miec na dłuzej niz 100 zł mniej i miec szajs !!! wiec dlatego pytam czy ta cena nie swiadczy "PRZYPADNIEM" o jakości!!!! :evil: :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 ECS L7S7A2 za 280 zl tylko nie wiem czy jest tam lan. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 ECS L7S7A2 za 280 zl tylko nie wiem czy jest tam lan. jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...