Raczy Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Witam mam pytanie do posiadaczy tego procka jaka macie temp bo ja na titanie max stres 65C na WC max 53C a jak wy macie ??? nie wiem czego ale na tym moim WC tez tak duzo :(( moje WC blok od johny44 z allegro nie wiem jakiej firmy chlodnica z zuka 5l wody destylowanej + dykta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 może masz takiego samego titana co ja kiedys ? podobny do super orba tak z dwoma wiatrakami po bokach nei pamiętam jaki model al emiałem identycnza temp a proc podobnu bardzi... jak z powietrznego to weź spire falcon rock 2 i tyle :) mas zmoze zdjęcie tego bloku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 moze WC masz niedokladnie odpowietrzone, lub za duzo dykt moze tez byc za slaba pompa. co to tego coolerka z dwoma wiatrakami po bokach to jest on "troche" kijowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczy Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 blok jest ten http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12810233 co o nim myslicie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 To discotech! Bloczek jest w miare dobry - sam go mialem i temperatura na moim 2000+ Palomino nie przekraczala 36C (na coolerze titana mialem max. 53C) Zle cos zalozyles - sprawdz wsyzstko jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczy Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 chyba dobrze zalozylem nie mam tylko pewnosci jak dociskac ten bloczek w ktorym momecie przestac zeby rdzenia nie skruszyc i czy posmarowac go lekutko pasta ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczy Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 aha mam na 1,75V max 53.50C a jak dalem na 1,80V to mialem 59,5C oczywiscie wszystko max stres moze te stare ATB tak maja ???? co o tym myslicie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczy Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 dostalem od w bonusie od johny44 paste ARCTIC ALUMINA dobre to posmarowac mozna tym bloczek ??? to chyba tyle moich pytan :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 1. Jest opcja "zmien". Sluzy ona do tego, ze mozna cos dopisac zamiast dawac kilka nowych, jednozdaniowych postow. 2. Jak to czy posmarowac go pasta? To jeszcze tego nie zrobiles? W takie cos to juz nie uwierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczy Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 posmarowalem jakas srebrna z zwatraka ale strasznie malo dalem i zastanawiam sie co to jest ARCTIC ALUMINA martwi mnie ta koncowka nazwy czy do miedziaka bedzie sie nadawala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Arctic Silver 3 Pasta zawiera od 78 do 82 % sproszkowanego srebra o czystości 99.9 % oraz azotek boru Przewodność cieplna: 9.0 W/m°K Opakowanie: strzykawka 3g Arctic Alumina Materiał: sproszkowane aluminium Przewodność cieplna: 4.0 W/m°K Opakowanie: strzykawka 1.75g Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczy Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 bruce a mozesz mi powiedziec jaka jest wydajnosciowa roznica miedzy Arctic Alumina a jakas inna normalna pasta np dodawana do wiatraka ze srebrem ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...