Tomek Kajtoch Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2010 Cześć, Mam pytanie dotyczące zakupu miedzi na pota. Gdzie w rybniku, okolicach albo w jakimś sklepie internetowym można by było kupić kostkę miedzi 7cm x 7cm x 5cm (wys x szer x gr)? Z góry dzięki za odpowiedzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2010 Wątpię że znajdziesz sklep, który sprzedaje takie małe kawałki. Za dużo cięcia w stosunku do ilości miedzi. Jakbyś chciał kupić pręt fi 70 o długości minimum kilkadziesiąt cm to możesz spróbować w firmie Metale S.A. - mają sklep w Katowicach i skład w Imielinie. Ja tam kupowałem pręt alu fi 50, długość 25 cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kajtoch Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2010 Wątpię że znajdziesz sklep, który sprzedaje takie małe kawałki. Za dużo cięcia w stosunku do ilości miedzi. Jakbyś chciał kupić pręt fi 70 o długości minimum kilkadziesiąt cm to możesz spróbować w firmie Metale S.A. - mają sklep w Katowicach i skład w Imielinie. Ja tam kupowałem pręt alu fi 50, długość 25 cm. Niekoniecznie musi być to takie małe. Poszukam u metale s.a. ;) Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2010 Sprobuj tutaj: Metale.pl - COGNOR – nowa marka na rynku dystrybucji wyrobów stalowych w Europie Środkowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kub3n Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 jakbys nic nie znalazł odezwij sie do mnie - moge spytac u mnie w miescie pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Ja u siebie pod domem moge kupic na 99% ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kajtoch Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Już załatwiłem, a raczej znalazłem w garażu przy odpadkach (ciekawe czemu :D)... Jak będę potrzebował to napiszę do kub3n'a, albo do ciebie KonradGT i się jakoś dogadamy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...