SkAtaN Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Witam Mam pytanie dla posiadaczy zapinek z disco techu oraz tych pod nukleona. 1. Jaka szerokość przy śrubie ma zapinka z disco. 2. Ile kosztuje wysyłka u mate'a jak bym chciał kupić zapinke tą od nukleona i jakie ona ma rozstawy śrub bo moj blok ma 7 cm ( w budowie) a nukloen 78 mm. thx za odpowiedz i pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 1. Nie wiem :( 2. Rozstaw taki jak wokol socket A, poszukaj sobie tego schematu. Jesli masz tak samo wyiercone to bedzie na 100% pasowalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Thx prosiłbym posiadaczy zapinki disco o napisane jakie ma wymiary w szerokości bo nie wiem nie bedzie mi kolidować z wlotami.pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Sory SkAtaN za przyklejanie sie do tamatu ale to wazne .Wiecie moze jaka zapinke zastosowac do blueboxa bo ostatni raz jak przykrecałem to jedna srubke zamocno przykreciłem i duronik sie zgniutł :( :( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Songoku nie miales ani sprezynek ani coppershima ? Za mocno tzn najpierw jedna do oporu pozniej druga itp ? Jednopunktowej zapinku do blueboxa nie znajdziesz raczej bo tam jest przeciez wlot na rdzen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 No wiem.Własnie kupuje CopperShima.A własnie sprezynki skad ja mam takie wziąćś.No jak przykrecałem to widziałem ze troche krzywo były srubki to jedna odkreciłem a drugą chciałem przykrecic zeby było równo no i dupło.A bedzie pasował cs do axp na mojego durona .Bo na xp to było bardziej powycinany ten cs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Cs z durona nie pasuje do xp. A co do cs z xp na durnia to nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Prosze podajcie te wymiary :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 A masz bloczek disco, ze Cie te wymiary interesuja? Cos kolo 1 cm, ale srodek jest rozszrzany i stawial bym, ze tam jest srednica ok. 15 mm. Sorry mialem, ale 2 tygodnie temu pchnalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Copper shim od XP bedzie pasował na 100 % na Durona, różnica jest taka że cs od XP jest bardziej "powycinany" dla położenia mostków bądz kondensatorów - zależy która wersja, ale wymiary sa takie same, natomiast odwrotnie nie da sie... (no chyba ze wypiłujesz dla Xp) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Prosze podajcie te wymiary :roll:wymiary socket a a raczej dzior :] 66.09 x 36.14 , jakbys poszukal to bys znalazl :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Prosze podajcie te wymiary :roll: Powszukaj qrcze ! Tyle razy juz to bylo, nawet rysunek jest zapopdany z wszystkimi wymiarami. Ludzie, troszke samodzielnosci do jasnej ch ....y :!: :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Reed! W koncu powrocil stary reed! Juz myslalem, ze go nie ma. Nareszcie bedzie porzadek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...