gorky1000 Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 czym ja zmierzyc? mam speedfana 4.08 ale nie moge sie tam dopatrzec temp. twardziela. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 a może tak jakiego masz twradziela niektóre hdd nie maja czujników temp barakudy mają na bank ale np caviary podobno nie mają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky1000 Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 a ja wlasnie mam cawiara 800jb:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Ja badam temperature termomertem elektronicznym do akwariów z sondą bardzo dobrze mierzy a koszt tylko 20zł w sklepach zoologicznych 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 a masz właczony monitoring SMART w biosie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 a masz właczony monitoring SMART w biosie :?: nie wiem czy to ma znaczenie, u mnie pokazywało temp. przy wyłączonym SMART... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marc Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Jest taki programik DriveHealth, mozna nim pomierzyć sporo parametrów pracy dysku włącznie z temperaturą. Można go zassać ze stronki www.drivehealth.com Jedna uwaga: wymaga dysku z technologią SMART Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Jest taki programik DriveHealth, mozna nim pomierzyć sporo parametrów pracy dysku włącznie z temperaturą. Można go zassać ze stronki www.drivehealth.com Jedna uwaga: wymaga dysku z technologią SMART To raczej nie problem w dzisiejszych czasach :) Nawet mój stary Quantum Fireball to obsługuje ;) Update - tyle, ze nie w pełnym zakresie, bo temperatury nie podaje :( Ale na Maxtorze mam 38st. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Pokazuje bez wlaczonego S.M.A.R.Ta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...