Itor Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 witam, sorki za lamerskie pytanie ale czy da sie tak zrobic aby z laptopa mial dostep do swojego peceta, chcialbym np. w lapku ogladac filmy zgromadzone na pc:) w jaki sposob to zrobic? korzystam z internetu bezprzewodowego w netii zarowno w pc jak i na laptopie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 (edytowane) Udostepnianie plikow Edytowane 1 Czerwca 2010 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ewentualnie RDP. Czyli START -> Uruchom -> mstsc.exe -> Enter. Podajesz nazwe komputera albo jego IP, laczysz sie, podajesz dane do konta na komputerze docelowym a dalej to juz chyba jasne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 RDP trzeba włączyć (o ile pamiętam) włączyć i skonfigurować na hoście - samo z siebie nie działa. Działa co najwyżej (chociaż i tego pewien nie jestem) zdalna pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Hmm jest to wielce prawdopodobne. Uzywam RDP niemal na okraglo ale tylko w pracy i przyznam szczerze nie wiem czy dodatkowa konfiguracja (szczegolnie w Vista/7 - ja pracuje na XP) nie jest wymagana. Tu wszystkie maszyny maja wlaczony i skonfigurowany RDP. Choc nawet jesli wymaga to dodatkowych ustawien - mysle ze jest to cos co kolega Itor moglby zastosowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...