Az09 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2010 Cześć. Ostatnio próbowałem podkręcić swojego GTX 275 896 Asus i mam problem bo używająć sterów 197.45 i 197.13 przy próbie podkręcenia czy to rivią tuner czy poprzez panel nvidi wyskakuje mi taki błąd i muszę użyć Driver Cleaner 3 (bo samo odinstalowanie sterownika pozostawia błędy i trzeba oprócz tego usunąć błędy rejestru) Próbowałem użyć AtiTool lecz opcje o/c były na szaro i nie dało się ich odblokować. Nie mam pojęcia co robić od jakiej strony bym nie próbował zaatakować ^^ mojego gtxa to wyskakuje ten sam błąd ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 Sprobuj sterownika 275.15. Niestety nie znam systemu, bo nie podales. Zaktualizuj directX. Do OC uzyj evga precision. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Az09 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 Windows 7 64 bit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Az09 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 Błąd nie wyskakuje ale klatki spadają o połowę ze 100 do 50... po wyczyszczeniu sterownika i wgraniu go na nowo znowu normalnie na defalut zegarach. Hmm moze ma na to wpływ ze mam system eng z ściągniętym j.polski i ściągam stery i dx w pl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 Fps spada w kazdej karcie. Fps spadnie tez, gdy gpu jest za goracy. Bios karty obnizy wtedy taktowania gpu, zeby go nie przegrzac. Sprawdz chlodzenie gpu i ewentualnie zmien paste na gpu. Taktowania zawsze wroca do nominalnych po reinstalacji sterownikow. Co innego, gdybys karte podkrecil w jej biosie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 A myslisz ze po co jest temat zbiorczy o tych kartach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...