Onar91 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 O Wklejka #357409 | Wklej.org E Wklejka #357411 | Wklej.org Windows Defender Apps Control.exe najbardziej ten syf mnie intersuje Dzięki z góry! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Windows Defender Apps Control.exe - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onar91 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Nie mogę wejść na strony antywirusowe itp Proszę o sprawdzenie czy jest czysty log Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Dlaczego nie możesz wejść? Jakiś błąd wyskakuje? Sprawdzałeś w innych przeglądarkach? 1. Wyłącz wtyczki do FF. 2. Odinstaluj Hotspot Shield i Nimbuzz oraz wszelkie Proxy jeśli masz. 3. Pobierz to, zainstaluj i skasuj wszystko co znajdzie. 4. Podobnie w przypadku tego programu. 5. A potem tym. W logach jest kilka(naście) nieznanych mi plików, ale nie chce mi się biegać z każdym do Google. Powyższe programy powinny posprzątać większość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...