chemixx Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Witam i proszę o poradę. Dostałem taką obudowe i chcialbym zbudowac sobie kompa media center. Początkowo chciałem zainwestować w standard microatx i tam dużego problemu nie miałem bo mój wybór padł na płytę Asus AT3IONT-I Deluxe wystarczyło wybrać ram i komp gotowy. Ale w związku z tym ze mam większa obudowę zastanawiam się nad wyborem części i im więcej czytam tym mniej wiem. komputer ma głownie służyć do oglądania filmów hd (1080p) słuchania muzy. Proszę o poradę mam na ten cel około 1500zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Poczytaj ten temat, szczegolnie ostatnia strone: Htpc - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne BTW. plyta, ktora podales, jest w formacie microITX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...