lnn Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2010 Witam! Mam nastepujacy problem, zepsul mi sie napęd w laptopie i awaryjnie chciałem przetestowac jak sie instaluje system z pendrive bo slyszalem ze istnieje taka mozliwosc. No i przegrzebałem Internet. Trafiłem tu na forum na temat: Boot Z Pendrive - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Zrobiłem bootowalnego pendrive'a, ale problem pojawia się podczas instalacji, mianowicie: wpisuje: cd i386 winnt po wybraniu katalogu w ktorym jest windows i po chwili odczekania wyskakuje blad: PCI System Error on Bus/Device/Function 0000h Probowalem stosowac rozne mozliwosci, moze wina lezy po stronie laptopa?? Nie rozumiem juz nic ;) Dzieki wielkie za wskazowki! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2010 Jedyne co mi przychodzi do głowy to: Brak Dysku Lub Bsod (niebieski Ekran) Przy Instalacji Windows - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Druga opcja to uszkodzona partycja dysku lub instalka na penie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lnn Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2010 ok, przejrze ten temat i zobacze co i jak ;) opcja uszkodzonego dysku odpada bo wlasnie z obecnego systemu (dzialajacego) pisz ten post ;) upewniam sie tylko za wczasu jak to zainstalowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...